塩釜じゅ〜しぃ ジューシィー/ベリーホット

“Shiogama“ (Salt Crust) with Okinawan stuffing/Very Spicy

  • 4,250円(内税)
特製黒麹に漬け込んだヤンバルハーブ若鳥のホールに沖縄じゅ〜しぃを詰めて塩釜にして丁寧にローストしたスパイシーで辛めの特製チキンです。ピリ辛好きの方に是非おすすめです!※要予約
A hot & spicy whole Okinawan herb-fed young chicken from Yanbaru area, roasted in a salt crust after marinated in our special black rice-malt dip and stuffed with "Jushi", Okinawan steamed rice with chicken and vegetables. ※Reservation required


〃荳僂ECサイトでの事前決済のみ
13時・15時・17時お渡しの予約(それ以外は相談ください)
Payment is acceptable only on our e-commerce website in advance.
Your order will be handed over at 13, 15, or 17pm. (Please contact us for other cases)


下記2種類のオリジナルディップを無料でお付けしています!
各種ディップで自分の好きな味を見つけてみよう!
“Shiogama” (Salt Crust) with Okinawan stuffing  is paired with your choice of two out of our five original dips below for free.
上部へ戻る