塩釜じゅ〜しぃ ジューシィー

“Shiogama" (Salt Crust) with Okinawan stuffing

  • 3,980円(内税)
特製黒麹に漬け込んだヤンバルハーブ若鳥のホールに沖縄じゅ〜しぃを詰めて塩釜にして丁寧にローストした特製チキンです。お祝いの時にとても喜ばれます!※完全予約
A whole Okinawan herb-fed young chicken from Yanbaru area, roasted in a salt crust after marinated in our special black rice-malt dip and stuffed with "Jushi", Okinawan steamed rice with chicken and vegetables.


〃荳僂ECサイトでの事前決済のみ
13時・15時・17時お渡しの予約(それ以外は相談ください)
Payment is acceptable only on our e-commerce website in advance.
Your order will be handed over at 13, 15, or 17pm. (Please contact us for other cases)


下記2種類のオリジナルディップを無料でお付けしています!
各種ディップで自分の好きな味を見つけてみよう!
“Shiogama” (Salt Crust) with Okinawan stuffing is paired with your choice of two out of our five original dips below for free.
上部へ戻る